Дата / Date Позиция / Position Населено място Работодател  
  31 July Англия Бъкингамшир Трима механици за бусове София Анонс 2014 ЕООД
  27 July АНГЛИЯ ЗАМЕСТНИК ГОТВАЧ/КИ В ЧАСТЕН ПЪБ София Анонс 2014 ЕООД
  30 July АНГЛИЯ, УЕЛС ПРОФИЛИРАН ГОТВАЧ/КА В ЧАСТЕН ХОТЕЛ София Анонс 2014 ЕООД
  22 July Изпълнителен Директор София Human Capital Store
  03 June Сервитьор АН Мари
  15 May Асистент на лекар по дентална медицина София МДЦ Медстом ЕООД
  15 May Лекар по дентална медицина София МДЦ Медстом ЕООД

Работа София

Работа в София

Възможността за работа в София изкушава все повече хора. Това не се случва само в нашата държава, а е тенденция във всички страни по света. Масово хората се местят от малките населени места към големите мегаполиси.

Две са основните причини за тази миграция – по-добрата работа и по-доброто заплащане. Това са мотивите и на Българите при миграцията им от провинцията към големите градове и най-вече София.

За никой не е тайна че работната заплата в София е по-голяма от тази в другите части на страната. За сметка на това и разходите в големите градове са и по-големи. Когато си намерим работа в София, трябва да започнем да си търсим жилище. Най-добре е жилището ни да се намира в близост до работното място. Разстоянията в столицата са големи, трафика е засилен и придвижването от точка А до точка Б може да отнеме повече време от колкото можете да предвидите.

Важно нещо при търсенето на работа в София е намирането на работа по вашата специалност. В началото можете да започнете каквато и да е работа, но се старайте между временно да си търсите работа по специалността. За няколко месеца със сигурност ще попаднете на обява за работа която е точно за вас.