Дата / Date Позиция / Position Населено място Работодател  
  06 февруари Консултант връзка с клиенти с чужди езици София Top Skills Recruitment
  06 февруари Technical Support Engineer with Dutch, German, French, Italian, Hungarian, Czech, Slovak or Polish София Top Skills Recruitment
  06 февруари Административен специалист с немски, холандски или английски език София Top Skills Recruitment
  06 февруари Back Office Executive with Spanish or German София Top Skills Recruitment
  06 февруари Back Office Executive with Spanish or German София Top Skills Recruitment
  06 февруари Software Developer София Top Skills Recruitment
  04 февруари Инженери за Австралия София Стади Про България ООД

Работа София

Работа в София

Възможността за работа в София изкушава все повече хора. Това не се случва само в нашата държава, а е тенденция във всички страни по света. Масово хората се местят от малките населени места към големите мегаполиси.

Две са основните причини за тази миграция – по-добрата работа и по-доброто заплащане. Това са мотивите и на Българите при миграцията им от провинцията към големите градове и най-вече София.

За никой не е тайна че работната заплата в София е по-голяма от тази в другите части на страната. За сметка на това и разходите в големите градове са и по-големи. Когато си намерим работа в София, трябва да започнем да си търсим жилище. Най-добре е жилището ни да се намира в близост до работното място. Разстоянията в столицата са големи, трафика е засилен и придвижването от точка А до точка Б може да отнеме повече време от колкото можете да предвидите.

Важно нещо при търсенето на работа в София е намирането на работа по вашата специалност. В началото можете да започнете каквато и да е работа, но се старайте между временно да си търсите работа по специалността. За няколко месеца със сигурност ще попаднете на обява за работа която е точно за вас.