Дата / Date Позиция / Position Населено място Работодател  
  21 May Емиграция, обучение и работа в Австралия София Study Pro Bulgaria
  19 May АНГЛИЯ, УЕЛС ПРОФИЛИРАН ГОТВАЧ/КА В ЧАСТЕН ХОТЕЛ София Анонс 2014 ЕООД
  29 April АНГЛИЯ ЗАМЕСТНИК ГОТВАЧ/КИ В ЧАСТЕН ПЪБ София Анонс 2014 ЕООД
  15 May Асистент на лекар по дентална медицина София МДЦ Медстом ЕООД
  15 May Лекар по дентална медицина София МДЦ Медстом ЕООД

Работа София

Работа в София

Възможността за работа в София изкушава все повече хора. Това не се случва само в нашата държава, а е тенденция във всички страни по света. Масово хората се местят от малките населени места към големите мегаполиси.

Две са основните причини за тази миграция – по-добрата работа и по-доброто заплащане. Това са мотивите и на Българите при миграцията им от провинцията към големите градове и най-вече София.

За никой не е тайна че работната заплата в София е по-голяма от тази в другите части на страната. За сметка на това и разходите в големите градове са и по-големи. Когато си намерим работа в София, трябва да започнем да си търсим жилище. Най-добре е жилището ни да се намира в близост до работното място. Разстоянията в столицата са големи, трафика е засилен и придвижването от точка А до точка Б може да отнеме повече време от колкото можете да предвидите.

Важно нещо при търсенето на работа в София е намирането на работа по вашата специалност. В началото можете да започнете каквато и да е работа, но се старайте между временно да си търсите работа по специалността. За няколко месеца със сигурност ще попаднете на обява за работа която е точно за вас.