Дата / Date Позиция / Position Населено място Работодател  
  15 March Англия до Ливерпул Машинни оператори във фабрика за изработка на арматурни пакети София Анонс 2014 ЕООД
  27 April Търся жена София КИК Експерт
  26 April Търся жена София КИК Експерт
  24 April продавач София КИК Експерт
  21 April продавачка София КИК Експерт
  20 April продавачка София КИК Експерт
  19 April продавачка София КИК Експерт
  18 April продавач София КИК Експерт
  18 April Англия близо до Лондон, лична секретарка на управител на верига газстанции на Shell София Анонс 2014 ЕООД
  18 April Служител/ка с отличен писмен и говорим немски език София Анонс 2014 ЕООД

Работа София

Работа в София

Възможността за работа в София изкушава все повече хора. Това не се случва само в нашата държава, а е тенденция във всички страни по света. Масово хората се местят от малките населени места към големите мегаполиси.

Две са основните причини за тази миграция – по-добрата работа и по-доброто заплащане. Това са мотивите и на Българите при миграцията им от провинцията към големите градове и най-вече София.

За никой не е тайна че работната заплата в София е по-голяма от тази в другите части на страната. За сметка на това и разходите в големите градове са и по-големи. Когато си намерим работа в София, трябва да започнем да си търсим жилище. Най-добре е жилището ни да се намира в близост до работното място. Разстоянията в столицата са големи, трафика е засилен и придвижването от точка А до точка Б може да отнеме повече време от колкото можете да предвидите.

Важно нещо при търсенето на работа в София е намирането на работа по вашата специалност. В началото можете да започнете каквато и да е работа, но се старайте между временно да си търсите работа по специалността. За няколко месеца със сигурност ще попаднете на обява за работа която е точно за вас.