Дата / Date Позиция / Position Населено място Работодател  
  06 December Търся жена за грижи за малко домакинство в София София Анонс 2014 ЕООД
  08 November Англия до Ливерпул Машинни оператори във фабрика за изработка на арматурни пакети София Анонс 2014 ЕООД
  31 October АНГЛИЯ ВЕРИГА ГАЗСТАНЦИИ НА SHELL Пет касиери и работници за зареждане във верига на газ станции на Shell София Анонс 2014 ЕООД
  12 October Служител/ка с отличен писмен и говорим немски език София Анонс 2014 ЕООД
  29 September продавач София КИК Експерт
  26 September продавач София КИК Експерт

Работа София

Работа в София

Възможността за работа в София изкушава все повече хора. Това не се случва само в нашата държава, а е тенденция във всички страни по света. Масово хората се местят от малките населени места към големите мегаполиси.

Две са основните причини за тази миграция – по-добрата работа и по-доброто заплащане. Това са мотивите и на Българите при миграцията им от провинцията към големите градове и най-вече София.

За никой не е тайна че работната заплата в София е по-голяма от тази в другите части на страната. За сметка на това и разходите в големите градове са и по-големи. Когато си намерим работа в София, трябва да започнем да си търсим жилище. Най-добре е жилището ни да се намира в близост до работното място. Разстоянията в столицата са големи, трафика е засилен и придвижването от точка А до точка Б може да отнеме повече време от колкото можете да предвидите.

Важно нещо при търсенето на работа в София е намирането на работа по вашата специалност. В началото можете да започнете каквато и да е работа, но се старайте между временно да си търсите работа по специалността. За няколко месеца със сигурност ще попаднете на обява за работа която е точно за вас.